Zelfstandig werken

waar en wanneer jij wilt

Verandering begint met de eerste stap

 

Begin vandaag nog

Verandering begint met de eerste stap

 

Begin vandaag nog

Meer inkomen en meer vrije tijd

In een wereld waar financiële zekerheid steeds minder zeker is en waar banen vaak in gevaar zijn en er meer "losse dienstverbanden' zijn, bieden wij mensen een prima kans om een financiële zekere toekomst op te bouwen.

Heb jij ook behoefte aan extra inkomen?

Wie niet! Maar ben je ook bereid daar iets voor te doen? Met Lifestyle4Succes kun je met een paar uur werk in de week een extra inkomen bovenop je huidige inkomen verdienen welke uiteindelijk passief kan worden. Je kan geheel in je eigen tijd een paar 100 tot een paar 1000 euro in de maand verdienen. Dat is afhankelijk van je inzet. Parttime werken en fulltime verdienen is hiermee mogelijk. Lees meer over onze werkwijze.

Geld verdienen door mensen te helpen?

Help je mensen graag? Wil je geld verdienen door anderen te helpen? Lifestyle4Succes helpt mensen aan een gezonde lifestyle. Wij werken samen met de wereldmarktleider in de gezondheids- en welness industrie. Deze levert ons de producten, de informatie en de knowhow om een verschil te maken in het leven van anderen. Lees over ons.

Voor meer informatie over onze branche: Vereniging Directe Verkoop . Meer weten over de producten waarmee  wij werken kijk dan op onze andere website 

" Success is getting what you want. Happiness is wanting what you get " - Dale Carnegie

Financiƫle Onafhankelijkheid

Ontdek de meest efficiente manier om producten en diensten in de markt te zetten. Via mond-tot-mond reclame bereiken wij de klant en daarmee besparen wij  enorm veel aan reclame kosten, zodat onze collega's uitstekend beloond kunnen worden. Een eerlijke manier van werken waarin iedereen wordt beloond naar zijn werk; geschikt voor iedereen die op zoek is naar een beter inkomen. Verdiep je in de industrie en help jezelf en anderen naar een mooiere, betere levensstijl. Benieuwd naar de mogelijkheden. Neem contact voor een vrijblijvend gesprek en lees ook het E-book welke je kan downloaden onderaan de pagina.

De kracht achter ons concept

De verschillende manieren waarop een product op de markt kan worden gebracht zijn via Detailhandel, Direct Marketing en Netwerkmarketing.  Detailhandel is ontzettend duur omdat de vele tussenpersonen allen een marge verdienen.  Direct Marketing mist deze schakels, maar heeft een inkomens limiet aangezien de omzet beperkt is tot wat jij per dag kunt verkopen. Netwerkmarketing (aanbevelingsmarketing) mist zowel de schakels, als het limiet. Hierdoor wordt er veel geld bespaard, zodat jouw inkomen onbegrensd kan doorgroeien. Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

" If somebody offers you an amazing opportunity but you are not sure you can do it, say yes, then learn how to do it later. " - Richard Branson

Iedereen heeft zijn eigen definitie van succes. Heb jij al bereikt wat jij wil bereiken in het leven? Of ben je op zoek naar meer inkomen, meer vrije tijd, meer persoonlijke ontwikkeling, of heb je interesse in...