Durf te dromen

Meer inkomen en meer vrije tijd

Verandering begint met de eerste stap

 

Begin vandaag nog

De vrouw achter Lifestyle4Success

Jouw hulp naar meer inkomen, vrije tijd en een betere levensstijl

 

Graag stel ik mij aan je voor. Mijn naam is Nathalie Bogerd Havelaar en ik heb een doel in mijn leven: Een gezonde onbezorgde toekomst voor mij en mijn gezin. Als echtgenote en moeder van twee jonge kinderen staat iedere dag in het teken van voorzien. Om te kunnen voorzien in de behoeften van mijn gezin heb ik een toereikend inkomen, balans tussen werk en vrije tijd en een goede gezondheid nodig. 

Na jarenlang in loondienst gewerkt te hebben, alwaar met name het balans en de gezondheid er vaak bij in schoten, ben ik in 2012 op zoek gegaan naar een alternatief. Als zelfstandig ondernemer kreeg ik het balans beter te pakken, maar dat ging, gezien de economische crisis, wel ten koste van de zekerheid van een toereikend inkomen. Bovendien was de gezondheid en energie daarmee nog niet opgelost.

Eind 2013 vond ik Forever die mij dankzij haar unieke producten en prachtig concept voorziet in zowel het inkomen, de balans als de gezondheid. Bovendien bieden zij mij een stukje persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid om heel iets anders te gaan doen. Voor mij een ideale combinatie. Wat mij nog het meest aanspreekt aan dit bedrijf zijn de familie normen en waarden, die ongeacht de grote van het bedrijf, doordrenkt zijn in de manier van samenwerken.

Ik heb in de samenwerking met Forever gevonden wat ik zocht. Misschien is het ook wat voor jou. Ik ben in ieder geval erg enthousiast erover en ik weet zeker dat als ik jou het bedrijf en specifiek het compensatieplan mag laten zien, jij ook minstens zo enthousiast zal zijn.

" Some people dream of success, while other people get up every morning and make it happen.
Which kind are you? "

Wat is jouw reden om een samenwerking aan te gaan?

Extra inkomen

Zelfstandig ondernemen zonder risico's

Anderen helpen

Financiele vrijheid

Een betrouwbare oudedagsvoorziening opbouwen

Nieuwe mensen ontmoeten

Meer vrije tijd

Persoonlijke ontwikkeling

Een erfenis nalaten voor je nabestaanden

Direct contact opnemen