Wordt geïnspireerd

Samen werken we naar een betere toekomst

Verandering begint met de eerste stap

 

Begin vandaag nog

Reviews

 

Wat is er leuker, interessanter en mooier dan...

Na 27 jaar moest ik vanmorgen toch even wennen aan een 1 september buiten de schoolmuren. 8 maanden geleden kreeg ik een gekke ingeving om het roer om te gooien. Ik besloot om mee aan boord te springen om samen met Carine te focussen op onze eigen home based business. Een gekke ingeving misschien, maar eentje waar ik oh zo dankbaar voor ben.

Wat is er immers leuker dan doen wat je graag doet? 
Wat is er interessanter dan flexibel werken; waarbij je zelf bepaalt wat, wanneer en met wie; onbegrensd, laagdrempelig, bewezen en met een goede balans tussen werk en gezin…
Wat is er mooier dan het verschil te kunnen maken in iemand anders leven; levenskwaliteit helpen verbeteren van mensen - m/v, jong of oud(er) - die je leuk vindt; zodat zij op hun beurt ook keuzes kunnen maken die ze willen maken… Wat geeft meer voldoening dan doen waar je goed in bent?

- Hans  

 

Door andere te helpen naar hun succes word je zelf ook succesvol

We werkten jarenlang ins ons eigen fitnesscentrum, maar zagen de concurrentie toenemen en de inkomsten afnemen. Als we verder wilden, moesten we fors investeren, in geld en in personeel. Omdat bovendien de uitdaging er voor ons wel een beetje af was, hebben we daar niet voor gekozen. Door onze vroegere buurman die al jaren succesvol met Forever werkzaam was, hebben wij een afspraak gemaakt om te kijken of de manier van werken iets voor ons was. Al snel merkte we de effecten van de producten bij ons zelf en bij anderen en raakten wij enorm enthousiast en praatten we er met iedereen over.  

Onze omzet met de producten was meteen verbluffend. We spraken met vrienden en bekenden ook over de zakelijk mogelijkheden en als snel hadden wij een mooi krachtig team neergezet. Wat super is dat wij allen geen concurrent zijn van elkaar. Juist door andere te helpen naar hun succes word je zelf ook succesvol. Daarom wisselen we onderling veel informatie en kennis uit. Het gevoel dat we met samenwerken verder komen, overheerst.

- Jan & Ingrid 

 

 

 

 

Een goed inkomen met een aantrekkelijke levensstijl

Wij hebben beiden veel werkervaring in het traditionele bedrijfsleven. Enrico werkte achttien haar als vastgoedmanager en ik als vijftien jaar als verzekeringsadviseur en rayonmanager. We hadden beiden een goede belegde boterham. Waarom dan toch de overstap, zou je je afvragen? Omdat een goed inkomen niet hetzelfde is als een aantrekkelijke levensstijl. We vonden simpelweg dat we niet genoeg van het leven konden genieten.

- Dionne & Enrico 

 

Wil je meer weten over de producten die wij voeren kijk dan eens in de webshop https://goo.gl/FHQed2. Je zal zien dat de je de meeste producten al van een ander merk kent. Alleen bij ons is de basis pure Aloe Vera die wij in een hoog perentage in onze producten stoppen. Bijgaand een filmpje over ons F.I.T. programma welke al veel levens positief heeft mogen beinvloeden.

 

Van plant tot klant alles in eigen beheer. Meer weten bekijk dan dit filmpje.