Geld verdienen

Op je eigen tijd en in je eigen tempo

Verandering begint met de eerste stap

 

Begin vandaag nog

Hoe verdien je extra inkomen met Lifestyle4Succes?

Geld verdienen op een simpele, integere manier in je eigen tijd

 

Lifestyle4Succes biedt je de kans om op een eenvoudige, integere wijze meer inkomsten te genieten. Met behoud van je huidige baan kun je beginnen met enkele uren in de week en dit, indien gewenst, verder uitbouwen en steeds meer verdienen.

Of jij nou gaat voor meer inkomen, meer vrije tijd, persoonlijke ontwikkeling of financiele vrijheid, met Lifestyle4Succes kun je het bereiken. Ongeacht de persoonlijke of zakelijke doelen die jij nastreeft, ons businessplan helpt je stap voor stap steeds dichterbij te komen bij het bereiken van jouw bestemming.

Over ons bedrijf

Wij zijn bevoorrechte partner van Forever, wereldmarktleider in de gezondheids- en wellness industrie met meer dan 37 jaar een stabiele groei en in meer dan 158 landen actief wereldwijd. Er zijn om en nabij de 9 miljoen partners wereldwijd, die gezamenlijk een jaaromzet gegenereren van meer dan 2,5 miljard euro. In de afgelopen 4 jaren (crisistijd) werd er zelfs een groei van maar liefst 32% genoteerd.

Als partner van Forever hebben wij alle benodigdheden direct beschikbaar om jouw werkzaamheden gemakkelijk en lucratief te maken. Het mooie is dat je met onze Business-in-a-box-concept o.b.v. Soft Franchise, direct aan de slag kunt. Wij voorzien je van de beste kwaliteit producten, studie- en promotiemateriaal en persoonlijke begeleiding en ondersteuning.  Al 38 jaar zijn wij actief, zodat je zekerheid hebt dat je werkt met een beproefd bedrijf.  

Wat wij jou bieden is geen traditionele baan, vergt geen hoge investering van jouw kant en brengt geen risico's met zich mee. Wij bieden jou een prachtige mogelijkheid om je eigen leven te redigeren met een beter inkomen en een andere manier van werken.

Functieomschrijving

Je wordt een behoorlijke provisie betaald voor de resultaten die jij bereikt met de promotie van onze producten en diensten. De promotie vindt plaats via mond-tot-mond reclame. Dit is de oudste, sterkste en meest effectieve vorm van reclame. Mond-tot-mond reclame maken we allemaal in het dagelijks leven. Hoe vaak heb je een restaurant, goed boek, spannende film enz. niet aanbevolen aan een vriend of vriendin? Als je zelf een positieve ervaring hebt met een product of dienst, praat je daar automatisch over.  Jammer genoeg word je hier normaliteir niet voor betaald. Tot nu...

Wij betalen je ruim 30%-50% van de winst, voor iedere succesvolle mond-tot-mond reclame promotie die jij tot stand brengt.

Wij bieden kansen en mogelijkheden

Lifestyle4Succes biedt je leuke promotiekansen met de daarbij behorende bonussen, erkenning en waardering voor geleverde prestaties, trainingen en begeleiding, simpele behapbare werkzaamheden en taken, zowel zelfstandig als in teamverband en een gratis persoonlijke webshop.

Wij zoeken Collega's

Serieuze collega's die:

  • € 200 à € 500 (extra) willen verdienen in de maand, simpelweg door het aanbevelen van onze bijzondere natuurlijke producten;

  • € 500 à € 2500 extra verdienen in de maand, open staan voor training en ontwikkeling en goed kunnen samenwerken in teamverband;

  • Financiële onafhankelijkheid en een zescijferig inkomen ambiëren. Bereid zijn de nodigde leiderschaps kwaliteiten in te zetten om samen met ons een persoonlijk plan uit te werken, zichzelf en het team aan harde afspraken en deadlines wil en kan houden en een eigen team wil coachen.

 

Voor alle voorgaande functies heb je geen specifieke achtergrond nodig. Enkel ENTHOUSIASME en DOORZETTINGSVERMOGEN is vereist.


"Jij bepaalt wanneer je werkt, hoeveel je werkt en met wie"

Nog meer voordelen

  • De inkomsten die je genereert zijn overerfbaar - Je werkt niet alleen voor jezelf, maar ook voor jouw nabestaanden

  • Bepaalde inkomsten die je genereert zijn passief.

  • Na een bepaalde promotie kom je in aanmerking voor een auto van de zaak.

  • Tevens kom je in aanmerking voor vakanties op kosten van de zaak.

  • Tevens kom je in aanmerking voor een eindejaarsbonus.

 

Interesse of benieuwd naar meer informatie, neem vrijblijvend contact op.

 

Contact